home Meny close
Meny

Bord | Mirror L

Kristina Dam Studio

Varekode: 027224980100
Mirror Table Large fra Kristina Dam Studio. Lekkert stuebord i med bordplate i marmor og sider av speilglass. Bordets design trekker klare paralleller til utstillingsplattformene du finner i kunstgalleriene. Samtidig hinter designet til Art Deco-periodens sans for kostbare materialer. Til tross for bordets enkle linjer vil det tiltrekke seg oppmerksomhet i ethvert rom. Speilflatene vil reflektere lyset og omgivelsene i rommet. Bordet måler L: 65 x B: 65 x H: 32 cm. Har du ikke plass til dette salongbordet finnes det en mindre variant som heter Mirror Table Small. NB: Kan kun hentes på vårt lager på Stabekk. Eller sendes med budbil.
kr 8 990,-

Tilgjengelighet: Bestillingsvare: Leveringstid 4-6 uker

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Beskrivelse

Detaljer

Alle møbler fra Kristina Dam Studio er designet i København og produsert i EU av ekte, solide materialer.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Kristina Dam Studio
Produkt Bord
Leverandørnavn Kristina Dam Studio
Varenummer 130-100-000
Materiale Marmor | Speilglass
Mål L: 65 cm | W: 65 cm | H: 32 cm

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.