home Meny close
Meny

Bord | Piloti Model 6715 39x120xh41 Lakkert Eik

Fredericia

Varekode: 017835530100
Enkelt og minimalistisk bord i lakkert eik fra danske Fredericia med subtil eleganse i materialenes kvalitet og overflate. Den slanke bordplaten avløses av smekre og avrundede bordben i bordets fire hjørner. Til tross for det sarte designet er dette et svært robust bord som egner seg like godt i offentlige rom som hotelllobbyer og kontorer til stuen eller soverommet.

Piloti-bordets allsidighet åpner for et bredt spekter av muligheter og bruksområder. Bruk det som sidebord, sofabord eller nattbord og plasser gjerne flere sammen i ulike høyder og dimensjoner.

Bordet er laget i solid eik og alle modeller kommer i to forskjellige høyder. Bordet fåes i såpet-, oljet-, lakkert- eller røkt eik. Bordet er svært enkelt å montere da bana enkelt kan skrus ut for å lete transport eller oppbevaring.

Piloti-serien er designet av Hugo Passos for Fredericia og ble lansert i 2016.
kr 7 614,-

Tilgjengelighet: Bestillingsvare: 6-8 uker leveringstid

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 1-2 virkedager. Hvis du handler før kl.12.00 mandag - fredag vil pakken din bli behandlet samme dag.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Beskrivelse

Detaljer

Piloti er en serie med sidebord i massiv eik designet av Hugo Passos. Bordene har et stilrent uttrykk, men med raffinerte detaljer. Bordene kan brukes som sidebord, settbord og sofabord. De ulike størrelsene og høydene på bordene i Piloti serien gir uendelige muligheter. Alle bordene leveres flatpakket og monteres enkelt uten verktøy. Det massive treverket gjør Pilotibordene svært robuste. Bordet kommer i fire størrelser, to høyder og fem ulike utførelser (lakkert eik, såpebehandlet eik, oljet eik, sort lakk, røkt oljet eik).
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Fredericia
Produkt Bord
Leverandørnavn Fredericia
Materiale Eik
Mål L: 120 cm | B: 39 cm | H: 41 cm
Frakt og levering Frakt (+199 kr)

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.