home Meny close
Meny

Bord | Piloti Model 6705 46,5x39xh41 Lakkert Eik

Fredericia

Varekode: 017835620100
Enkelt og minimalistisk bord i lakkert eik fra danske Fredericia med subtil eleganse i materialenes kvalitet og overflate. Den slanke bordplaten avløses av smekre og avrundede bordben i bordets fire hjørner. Til tross for det sarte designet er dette et svært robust bord som egner seg like godt i offentlige rom som hotelllobbyer og kontorer til stuen eller soverommet.

Piloti-bordets allsidighet åpner for et bredt spekter av muligheter og bruksområder. Bruk det som sidebord, sofabord eller nattbord og plasser gjerne flere sammen i ulike høyder og dimensjoner.

Bordet er laget i solid eik og alle modeller kommer i to forskjellige høyder. Bordet fåes i såpet-, oljet-, lakkert- eller røkt eik. Bordet er svært enkelt å montere da bana enkelt kan skrus ut for å lete transport eller oppbevaring.

Piloti-serien er designet av Hugo Passos for Fredericia og ble lansert i 2016.
kr 4 363,-

Tilgjengelighet: Bestillingsvare: 6-8 uker leveringstid

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Beskrivelse

Detaljer

Piloti er en serie med sidebord i massiv eik designet av Hugo Passos. Bordene har et stilrent uttrykk, men med raffinerte detaljer. Bordene kan brukes som sidebord, settbord og sofabord. De ulike størrelsene og høydene på bordene i Piloti serien gir uendelige muligheter. Alle bordene leveres flatpakket og monteres enkelt uten verktøy. Det massive treverket gjør Pilotibordene svært robuste. Bordet kommer i fire størrelser, to høyder og fem ulike utførelser (lakkert eik, såpebehandlet eik, oljet eik, sort lakk, røkt oljet eik).
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Fredericia
Produkt Bord
Leverandørnavn Fredericia
Materiale Eik
Mål 46,5x39 h41
Frakt og levering Frakt (+199 kr)

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.