home Meny close
Meny

Bord | Piloti Steinbord 120x39xh35 Grey Kendzo

Fredericia

Varekode: 040439480100
Enkelt og minimalistisk bord fra danske Fredericia med subtil eleganse i materialenes kvalitet og overflate. Bordplaten er utført i flott Grey Kendzo marmor og ben i sort pulverlakkert aluminium. Den slanke bordplaten avløses av smekre og avrundede bordben i bordets fire hjørner. Til tross for det sarte designet er dette et svært robust bord som tåler en støyt.

Piloti-bordets allsidighet åpner for et bredt spekter av muligheter og bruksområder. Bruk det som sidebord, sofabord eller nattbord og plasser gjerne flere sammen i ulike høyder og dimensjoner.

Bordet kan bestilles i forskjellige størrelser, og kommer også i såpet-, oljet-, lakkert- eller røkt eik. Bordet er svært enkelt å montere, bena kan enkelt skrus ut som er supert for oppbevaring.

Piloti-serien er designet av Hugo Passos for Fredericia.
kr 17 893,-

Tilgjengelighet: Bestillingsvare: 6-8 uker leveringstid

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Fredericia
Produkt Bord
Leverandørnavn Fredericia
Varenummer 6745
Materiale Grå Kendzo marmor, pulverlakkert aluminium
Mål L: 120 cm | B: 39 cm | H: 35 cm
Frakt og levering Frakt med budbil - Fraktkostnad avtales i etterkant

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.