home Meny close
Meny

Bord | Plinth Cubic 40x40xh40 Rose Marble

Menu

Varekode: 038934370100
Plinth sidebord i ny utførelse fra Menu. Rose Marble, også kalt Calacatta Viola marmor er en flott off-white marmor type med naturlige innslag av mørk lilla. Allsidig og tidløst bord håndlaget i en liten fabrikk i Portugal.
Bordet har en lav sokkel som gjør at det nesten ser ut som om det svever over gulvet. Den kubistiske formen er raffinert, myk og skulpturell. Hver marmor del er nøye utvalgt og montert for hånd for å sikre at sidene blir satt sammen perfekt. Resultatet er at dette rå bordet er konsistent i form og kvalitet, samtidig unikt i marmormønsteret.

Designet av Norm Architects for Menu.
Plinth bord kommer også i brun, sort eller hvit marmor og forskjellige størrelser. Står utstilt på Stasjonen.
kr 11 995,-

Tilgjengelighet: Bestillingsvare, ta kontakt for eksakt leveringstid

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 1-2 virkedager. Hvis du handler før kl.12.00 mandag - fredag vil pakken din bli behandlet samme dag.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Menu
Produkt Bord
Leverandørnavn Menu
Varenummer 7010319
Materiale Marmor
Mål L: 40 cm | B: 40 cm | H: 40 cm
Frakt og levering Frakt med budbil - Fraktkostnad avtales i etterkant

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.