home Meny close
Meny

Bord | Vendia Teak dia75cm

Skagerak

Varekode: 035419860100
Vendia-serien er plassbesparende og elegant utemøbler, perfekt til små uteområder eller balkong. De kurvede bena på bordet gir det et lett utseende, som enkelt kan matches med stolene. Du får også kjøpt Vendia som sett med ett bord og tre stoler, alle kan foldes sammen. Vendia er laget i 100% FSC-sertifisert teak fra Mellom-Amerika og Brasil. Teak er et godt valg for utemøbler da det er holdbart og hardt, og enkelt å vedlikeholde. Dia x H: 75 x 67 cm
NB! Merk at dette er bestillingsvare, ta kontakt med oss på kundeservice på +47 67 53 61 45 - tast 2 eller kundeservice@bolina.no for eksakt leveringstid og info om fraktkostnader.
kr 4 495,-

Tilgjengelighet: Bestillingsvare: 2-4 uker leveringstid

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Skagerak
Produkt Bord
Materiale FSC-Sertifisert Teak
Mål Dia x H: 75 x 67 cm
Frakt og levering Frakt med budbil - Fraktkostnad avtales i etterkant

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.