home Meny close
Meny

Bordlampe | Akari 1AD

Vitra

Varekode: 049192300100
Akari 1AD Bordlampe fra Vitra. Lampen er håndlaget av shoji-papir, bambus og ståltråd, og er en harmonisk blanding av klassisk japansk håndverk og moderne stil. Lampen egner seg godt som behagelig belysning i stua, på soverommet eller hvor enn du vil skape en litt lunere stemning. Lyspæretype: E27.

Akari Light Sculptures er en serie av lysskulpturer som ble designet av den japansk - amerikanske kunstneren Isam Noguchi, i 1951. Serien har både bord, gulv og taklamper, og alle er håndlagde av «Shoji-papir» som er en form for rispapir. Navnet «Akari» betyr lys på japansk. «Lyset fra Akari er som lyset fra solen filtreres gjennom papir av Shoji. Den harde elektrisitet er dermed forvandlet gjennom den magiske papiret tilbake til lyset av vår opprinnelse - solen - slik at varmen kan fortsette å fylle våre rom om natten ". (Isamu Noguchi)
kr 3 050,-

Tilgjengelighet: Bestillingsvare | Ta kontakt for leveringstid

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Vitra
Produkt Bordlampe
Leverandørnavn Vitra
Materiale Shoji-papir, bambus, ståltråd
Mål Dia: 26 cm, H: 43 cm, Ledning: 135 cm

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.