home Meny close
Meny

Bordlampe | Akari YA2

Vitra

Varekode: 049037350100
Akari YA2 Bordlampe fra Vitra. Lampen ble designet av Isamu Noguchi i 1951, og er en harmonisk blanding av klassisk japansk håndverk og moderne stil. Den er håndlaget av den opprinnelige produsenten i Gifu, Japan. Den særegne lampen er laget av washi-papir, bambus og er støttet av en metallramme. Lampen egner seg godt som behagelig belysning i stua, på soverommet eller hvor enn du vil skape en litt lunere stemning.

Akari Light Sculptures er en serie av lysskulpturer som ble designet av den japansk - amerikanske kunstneren Isam Noguchi, i 1951. Serien har både bord, gulv og taklamper, og alle er håndlagde av «Soji-papir» som er en form for rispapir. Navnet «Akari» betyr lys på japansk. «Lyset fra Akari er som lyset fra solen filtreres gjennom papir av Shoji. Den harde elektrisitet er dermed forvandlet gjennom den magiske papiret tilbake til lyset av vår opprinnelse - solen - slik at varmen kan fortsette å fylle våre rom om natten ". (Isamu Noguchi)
kr 3 090,-

Tilgjengelighet: Bestillingsvare | Ta kontakt for leveringstid

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Vitra
Produkt Bordlampe
Leverandørnavn Vitra
Materiale Washi-papir, metall, bambus
Mål L: 35 cm | H: 48 cm

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.