home Meny close
Meny

Bordlampe | Atollo M Dia38xH50cm Sort

Oluce

Varekode: 023812380100
Atollo-bordlampe designet av italienske Vico Magistretti, i 1977. Denne revolusjonerende bordlampen har siden vunnet flere priser og endret måten vi ser på den typiske bordlampen. Lampen er komponert av tre geometriske former - sylinder, kjegle og en en halvkule, laget av metall. Den står utstilt på museer over hele verden, blant annet på anerkjente MoMa i New York. Dette er den medium-versjonen av lampen, utført i blank sort. Et garantert blikkfang i hjemmet ditt, perfekt på et sidebord i stuen eller på en skjenk.

Detaljer
• Lyspære: E27
• B (Skjerm): 38 cm, B (Sylinder): 15 cm, H: 50 cm

Merk at lampen er bestillingsvare, ta kontakt med oss for mer info om leveringstid. For spørsmål ring kundeservice på +47 67 53 61 45 eller kontakt oss på kundeservice@bolina.no.
kr 12 115,-

Tilgjengelighet: Bestillingsvare: Leveringstid 4-6 uker

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Oluce
Design Vico Magistretti
Produkt Bordlampe
Leverandørnavn Otuce
Produkt-serie Atollo
Lyspære type E27, max 75W
Frakt og levering Gratis frakt

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.