home Meny close
Meny

Bordlampe | Atollo S Dia25xH35cm Gull

Oluce

Varekode: 050896500100
Atollo-bordlampe designet av italienske Vico Magistretti, i 1977. Denne revolusjonerende bordlampen har siden vunnet flere priser og endret måten vi ser på den typiske bordlampen. Lampen er komponert av tre geometriske former - sylinder, kjegle og en en halvkule, laget av metall. Den står utstilt på museer over hele verden, blant annet på anerkjente MoMa i New York. Dette er den minste versjonen av lampen, i en fantastisk gyllen gullfarge. Et garantert blikkfang i hjemmet ditt, perfekt på et sidebord i stuen eller på en skjenk.

Detaljer
• Lyspære: E27
• B (Skjerm): 25 cm, B (Sylinder): 10 cm, H: 35 cm

Merk at lampen er bestillingsvare, ta kontakt med oss for mer info om leveringstid. For spørsmål ring kundeservice på +47 67 53 61 45 eller kontakt oss på kundeservice@bolina.no.
kr 12 875,-

Tilgjengelighet: Bestillingsvare: Leveringstid 4-6 uker

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Oluce
Frakt og levering Gratis frakt

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.