home Meny close
Meny

Bordlampe | Atollo Small Opal Glass Ø25 h35

Oluce

Varekode: 023812230100
Ikoniske Atollo lampen designet av Vico Magistretti i 1977. Produseres av Oluce. Kan dimmes, produsert av opaliseret, munnblåst glass fra Murano. Kvaliteten på det hvite opalglasset glasset gir rommet et vakkert indirekte lys, og pga. dens hemisfæriske lampeskjerm. Lampen i hvitt opalglass gir et stemningsfullt lys. Lampen har oppnådd ikon status ved å få en fast plass på bl.a Museum of Modern Art i New York og tildelt den gjeve designprisen Compasso d’Oro’ i 1979. Bordlampen produseres i tre størrelser, og er tilgjengelig i gull, svart, hvit og opal.
kr 6 490,-

Tilgjengelighet: Bestillingsvare: Leveringstid: 4-6 uker

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Oluce
Design Vico Magistretti
Produkt Bordlampe
Leverandørnavn Otuce
Produkt-serie Atollo
Fargebeskrivelse Opal hvit farge
Materiale Aluminium
Lyspære type 2 x 60W E14 + 1 x 25W E14
Mål Dia: 25 cm. H: 35 cm
Frakt og levering Gratis frakt

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.