home Meny close
Meny

Bordlampe | Kizu S Sort Marmor

New Works

Varekode: 028777320100
Lillebroren til den ikoniske Kizu lampen fra New Works i ny utførelse, vakker svart marmor. Kizu bordlampen har et spennende design der de to modstridende figurene balanserer på hverandre og minner mer om en skulptur enn en klassisk bordlampe. Tidløst design som blir til et smykke i rommet hvorenn man plasserer den. Passer utmerket på soverommet eller på et sidebord i stuen for eksempel.
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke New Works
Design Lars Tornøe
Produkt Bordlampe
Produkt-serie Kizu
Varenummer 20421
Materiale Akryl, marmor
Lyspære type Max 11W E14
Mål H: 35 | D: 25 mm
Frakt og levering Gratis frakt

Flere aktuelle produkter:

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.