home Meny close
menu Meny

Bok | Yoga - Great Retreats

New-Mags

Varekode: 018598820100
Hvis du trenger en ferie som får deg avslappet og fresh er yoga-retreat perfekt! I denne boken finner du de beste og mest inspirerende retreatsene verden over, blandt annet eksotisk luksus i Bhutan, gårdsidyll i Toscana og spirituelle retreats i India. Lær om innflytelsen omgivelsene har, og om hvordan feng shui har innvirkninger på kropp og sjel. Møt nye mennesker og nyt økologisk vegetarmat mens du lader batteriene og kommer i balanse. Du reiser definitivt hjem med en ny glød!

I boken kan du også lese om Parmarth Niketan Ashram i Rishikesh, som er en av de hellige byene langs Ganges. Byen er yogaens fødested og et kjent mål blant pilgrimer.
kr 299,-

Tilgjengelighet: På lager

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr fra 99-999 kr per kolli.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 1-3 virkedager. Hvis du handler før kl.12.00 mandag - fredag vil pakken din bli sendt ut samme dag.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Si ifra på mail til kundeservice@bolina.no eller fyll ut angrerettskjemaet som vi sender deg på mail. Returporto betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 0369 Stabekk.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke New-Mags

Flere aktuelle produkter:

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.