home Meny close
Meny

Bukse | Camilo Dark Green

Iben

Varekode: 04699661
Camilo-cargobukser i mørkegrønn fra norske Iben. Buksen har normal midje, sidelommer, baklommer, belteløkker, benlommer med klaff og lukkes med glidelås og knapp foran. Bena er ankellange med elastisk vaffelsøm nederst. Laget i et behagelig og eksklusivt bomullsstoff. De perfekte hverdagsbuksene som ser helt rå ut med et par sneakers eller boots.
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Iben
Produkt Bukser
Leverandørnavn Iben
Materiale 100% Bomull
Passform Normal i størrelsen
Vaskeanvisninger Maskinvask
Frakt og levering Gratis frakt

Flere aktuelle produkter:

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.