home Meny close
Meny

Bukse | Cropped Trouser Sienna

Vince

Varekode: 03940973
Cropped bukser i fargen sienna fra fantastiske Vince. Buksen er naturlig høy i livet, har to store lommer i siden og snittlommer bak. Den har brede belte stropper og lukkes med glidelås, knapp og hank foran. Den har et avslappet hverdagslig preg og rekker til rett over ankelen. Vi ville stylet denne både til hverdags og fest, der et lett bytte av sko vil gjøre denne perfekt til alle anledninger.
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 1-2 virkedager. Hvis du handler før kl.12.00 mandag - fredag vil pakken din bli behandlet samme dag.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Vince
Produkt Bukse
Leverandørnavn Vince
Materiale 89% bomull | 10% lin | 1% spandex
Frakt og levering Gratis frakt

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.