home Meny close
Meny

Bukse | Dilia White

Isabel Marant Étoile

Varekode: 04816070
Hvite jeans er et must-have til sommeren, og vi elsker disse med rette ben fra Isabel Marant Étoile. Det høye livet på buksen vil gi deg en fin silhuett og den hvite vasken på jeansen bare venter på å gå ute i sommersolen. Buksen har lommer både bak og foran, belteløkker og lukkes med knapp og glidelås. Bruk med sneakers for en hverdagslig look eller style med boots for inntrykket av ekstra lange ben.

Størrelse og passform
-Midvektig materiale uten stretch
-Marant har franske størrelser, vi anbefaler å velge en størrelse opp fra din vanlige norske størrelse (er du en norsk 38 vil det tilsvare en fransk 40 osv.)
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Isabel Marant Étoile
Produkt Jeans
Leverandørnavn Isabel Marant Etoilé
Materiale 100% Bomull
Vaskeanvisninger Maskinvask kaldt vann
Frakt og levering Gratis frakt

Flere aktuelle produkter:

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.