home Meny close
Meny

Bukse | Husbands Anthracite Black

Fall Winter Spring Summer

Varekode: 05248881
FWSS Husbands er skreddersydd-inspirerte bukser med en sporty touch. Utrolig behagelig med elastisk midje og lommer i sidene. Buksen har glidelås nederst på begge bena og er litt cropped i lengden. Den perfekte buksen når du vil se profesjonell ut, men samtidig være komfortabel. Perfekt til en hvit t-skjorte eller en klassisk hvit skjorte.

Størrelse og passform: Ingvild på bildet er 172 cm høy og har på seg str. S, til vanlig er hun en størrelse S/36.

Materiale: 90% polyester, 10% spandex
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Fall Winter Spring Summer
Frakt og levering Gratis frakt

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.