home Meny close
Meny
-30%

Bukse | Nina Coated High Rise Pull On Black

Rag&Bone

Varekode: 05180248
Rag & Bone Nina-jeans med blank sort finish. Rag & Bone har blandet om sin klassiske Nina High Rise til en bukse som er like komfortabel på sofaen din som den er en tur ute. Laget av et mykt, behagelig stoff fullført med en elastisk midje for ekstra komfort. Stoffet er belagt som gir buksen et nærmest skinn-aktig utseende. Buksen kan enkelt trekkes på kroppen, ingen knapper eller glidelås. Høy i midjen og skjulte glidelåser ved anklene. Perfekt til både fest og hverdag!

Størrelse og passform
• Ingvild på bildet er 172 cm høy og har på seg str. 26, til vanlig er hun en størrelse S/36.

Detaljer
• 98% Bomull 2% Elastane
kr

Vanlig pris 3 199,-

Nå kun 2 239,30

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Rag&Bone
Frakt og levering Gratis frakt

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.