home Meny close
Meny

Bukse | Straight Leg Crop Black

Vince

Varekode: 04095898
Sorte bukser i klassisk snitt som rekker til litt over ankelen. Buksen har rette ben, rullepress i front, lommer i siden og snittlommer bak. Dette er en meget allsidig bukse som like enkelt kan dresses ned med combat boots eller dresses opp med pumps og en nydelig bluse.

Kine på bildet er 167 cm høy og nett i kroppen. Hun har på seg str. 0. Dette tilsvarer XS/34 som er hennes normale størrelse.
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Vince
Produkt Bukse
Leverandørnavn Vince
Materiale 100% polyester
Passform Normal
Vaskeanvisninger Håndvask kald eller rens
Frakt og levering Gratis frakt

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.