home Meny close
Meny

Bukse | Utility Pant

Vince

Varekode: 05391293
Avslappede hvite bukser fra Vince. Buksen er laget i en deilig blanding med bomull og ull, som gir stilen et sesongløst preg. Normal midje med vide vide bukseben, pluss lommer både bak og i sidene. Knappedetaljer på sidene av livet som kan justeres. Hvite bukser funker like fint til vinteren, gjerne stylet med kontrasterende sort eller brune jordtoner. Bruk med en myk strikkegenser eller gå for en kul T-skjorte.

Størrelse og passform: Modellen på bildet er 172 cm høy og har på seg str. 4 (tilsvarer S) som er hennes normale størrelse.

Materiale: 91% Bomull, 8% Ull, 1% Elastan.
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Vince
Frakt og levering Gratis frakt

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.