home Meny close
Meny

Bukse | W'S Tapered Chino

Gramicci

Varekode: 05948270
Women’s Gramicci Pants i fargen Chino. Gramicci har laget uteklær for kvinner siden 1982, og denne buksen er en klar favoritt hos oss. Det geniale med buksen er at den egner seg like godt for en tur på byen som en tur i skogen. Det slitesterke bomullstwill-stoffet er synonymt med Gramicci, og tåler intens bevegelse samtidig som fargen gir stil til antrekket. Buksen har avslappet passform rundt livet og lårene, men blir smalere ned mot anklene. Beltet i livet gjør det enkelt å justere hvor stramt du vil den skal sitte. Vi syns denne er like kul med alt fra sneakers, boots og sandaler.

Størrelse og passform: Modellen på bildet er 172 cm høy og har på seg str. M. Til vanlig bruker hun 36/S.

Materiale og vedlikehold:
· 100% bomull
· Maskinvask
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Gramicci
Frakt og levering Gratis frakt

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.