home Meny close
menu Meny

Multispray | 750ml Furuskog

C Soaps

Varekode: 016817250100
Multispray med herlig duft av furuskog: Så godt det lukter, er du ferdig med julevasken allerede? Det jo fristende å si ja, selv om du har sittet og sett på julefilmer og spist 7 slag. Du lurer mange med en dusj multispray når det ringer på døren. C har fått våre franske venner i Grasse til å blande furu, sypress, en dash røkelse og en skvis blodappelsin for å gi deg en aromatisk god jul. Ikke noe kunstig knussel her til gårds.
kr 99,-

Tilgjengelighet: På lager

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr fra 99-999 kr per kolli.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 1-3 virkedager. Hvis du handler før kl.12.00 mandag - fredag vil pakken din bli sendt ut samme dag.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Si ifra på mail til kundeservice@bolina.no eller fyll ut angrerettskjemaet som vi sender deg på mail. Returporto betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 0369 Stabekk.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke C Soaps
Produkt Multispray
Leverandørnavn C Soaps
Innhold Over 30%: anioniske overflateaktive stoffer. Under 5%: ikke-ioniske overflateaktive stoffer, salt, sitronsyre, melkesyre, naturlig parfyme
Mål 750 ml
Frakt og levering Gratis frakt over 1000,- *Gjelder ikke møbler

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.