home Meny close
Meny

Cardigan | Boyfriend Cardi Brown Sugar

Ficus Folium

Varekode: 03442709
Ikonisk boyfriend cardigan i et tykt materiale og med løs pasform fra Lubarols eget brand Ficus Folium. Den har en behagelig v-hals, knapper og ribbet ermekant, hals og sømkant. Den kommer i en herlig brunfarge. Normal i størrelsen. Løs passform.Ideen bak merket Ficus Folium er anvendelige klær i et klassisk og tidløst design. Merket etterstreber å holde en svært høy standard på sine produkter og bruker derfor kun materialer av ypperste kvalitet i sine klær. De bruker kun den mykeste kashmir for å skape lekre tekstiler som skal vare lenge og utgjøre en del av basisgarderoben din i år etter år.

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Ficus Folium
Produkt Cardigan
Leverandørnavn Ficus Folium
Materiale 70% ull | 30% kashmir
Passform Normal med oversized snitt
Vaskeanvisninger Håndvask kald | Tørkes flatt
Frakt og levering Gratis frakt

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.