home Meny close
Meny

Cardigan | Hudson Grey

Isabel Marant Étoile

Varekode: 05380190
Myk og luksuriøs Hudson cardigan i grå fra Isabel Marant Étoile. Hudson har store, sorte knapper, markerte skuldre, rund hals, og ribbestrikkede detaljer på kant og mansjetter. Laget i en fantastisk blanding av alpakka og merinoull som gjør den perfekt til litt kjølige dager. Bruk den åpen til lag-på-lag antrekk, eller følg trenden og gå med den lukket som en genser.

Størrelse og passform: Modellen på bildet er 172 cm høy og har på seg str. 36, til vanlig er hun en størrelse S/36.

Materiale: 42% alpakka, 40% merinoull, 16% polyamid, 2% elastan.
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Isabel Marant Étoile
Frakt og levering Gratis frakt

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.