home Meny close
Meny

Cardigan | Purity Light Camel

Aiayu

Varekode: 04732535
Kamelbrun Purity-cardigan fra Aiayu. Designet for en komfortabel passform med drop-skuldre og V-hals. Strikket i en myk, eksklusiv blanding av cashllama og bouclé, som gir det fine, fluffy utseende. Fullført med ribbestrikkede detaljer på hem og ermer. Lukkes med sorte horn-knapper foran. Perfekt over alle hverdagsantrekk og superfin til jeans!

Aiayu har fokus på bærekraft og en rettferdig klesindustri. Ullen i denne jakken er hentet og produsert lokalt i Bolivia på en WRAP-sertifisert fabrikk.
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Aiayu
Produkt Cardigan
Leverandørnavn Aiayu
Materiale 50% lama | 45% alpakka | 5% polyamid
Passform Oversize
Frakt og levering Gratis frakt

Flere aktuelle produkter:

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.