home Meny close
Meny

Cardigan | Shrunken Button Botanica

Vince

Varekode: 04977026
Nett og deilig cardigan i kashmir fra fantastiske Vince. Genseren har knappestolpe i front med store knapper og v-åpning. Jakken sitter flatterende over skuldrene. Vince sine klær er av den ypperste kvalitet og er laget med omhu for hverdagen. Kommer i en fin grønn-brun farge perfekt for høsten. Bruk den både åpen eller lukket til jeans og en enkel topp.

100% kashmir
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Vince
Leverandørnavn Vince
Frakt og levering Gratis frakt

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.