home Meny close
Meny

Champagneglass | Crispy Gatsby 2pk

Frederik Bagger

Varekode: 026800280100
Champagne og cava glass fra Crispy serien til danske Frederik Bagger. Kommer i en pakke med 2 glass. De er laget av blyfritt krystall. Kan vaskes i vaskemaskin på finvaskprogram. Kan også brukes til å servere dessert. Perfekt bryllups eller innflytningsgave. Gatsby fra Crispy-serien til danske Frederik Bagger. Designet er tidløst og elegant, og setter prikken over i'en i alle anledninger, enten det er hverdag eller fest. Bruk de til frisk juice om morgenen, din favorittdrink på kvelden eller til desserten i selskapet! Glassene har super holdbarhet og kan vaskes i maskin på glassprogram. Kommer i eske på 2 stk og er perfekt som presang! Glassene er laget av diamantslipt krystall i høy kvalitet og har to års garanti for glasspest. De er også FDA godkjent og uten giftige tilsetningsstoffer.Vaskes i maskin på finvaskprogram

Detaljer
• Mål: Dia: 10,5 cm | H: 14,4 cm (300 ml)
• Materiale: Krystall
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Frederik Bagger
Produkt Glass
Produkt-serie Crispy
Varenummer 10341
Frakt og levering Gratis frakt over 1000,- *Gjelder ikke møbler

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.