home Meny close
Meny

Clutch | Popoche Camel

Jerome Dreyfuss

Varekode: 047332760100
Mellomstor, klassisk kamelbrun Popoche-veske med messingdetaljer i lammeskinn fra Jerome Dreyfuss. Det tykke skinnet gir vesken en kul 70-talls look og fantastisk struktur. Kan også brukes som sminkebag, lommebok eller reiseveske. Metallringen i siden er kompatibel med alle vesker fra Jerome Dreyfuss og gjør at du kan feste den inne i andre vesker. Lukkes med glidelås i topp.
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Jerome Dreyfuss
Produkt Veske
Leverandørnavn Jerome Dreyfuss
Materiale 100% Lammeskinn
Frakt og levering Gratis frakt

Flere aktuelle produkter:

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.