home Meny close
Meny

Box | Cutter Box L Oak

Skagerak

Varekode: 022002320100
Stor oppbevaringskassen Cutter fra Skagerak som er spesiallaget for å passe sammen med benken, hattehyllen og krakken fra samme serien. Perfekt hvis du ønsker ekstra oppbevaring med luer, votter og andre ting som har en tendens til å lage rot i gangen.
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 1-2 virkedager. Hvis du handler før kl.12.00 mandag - fredag vil pakken din bli behandlet samme dag.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Skagerak
Produkt Oppbevaringsboks
Materiale Eik
Mål Bredde: 30 cm x Dybde: 36 cm x Høyde: 34 cm
Frakt og levering Gratis frakt

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.