home Meny close
Meny

Drikkeflaske | Stainless Steel 400ml

Coloral

Varekode: 039527800100
Den originale sykkelflasken fra Coloral. Denne vannflasken var designet på 1940-tallet som et hjelpemiddel til å holde de profesjonelle syklistene godt hydrert under de lengre sykkelrittene. Vannflasken er designet så den passer perfekt i flaskeholderen. Fordi flasken er en vakuumisolert beholder vil vannet holdes kaldt eller varmt lenge. Fantastisk gavetips til en med to hjul eller uten. Laget av rustfritt stål av høy kvalitet (SS 304). Matgradert. Stålskrulokk. Korkbunn. Helt gift-fri. Super holdbar og gjenbruksbar. 400 ml.
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Coloral
Produkt Vannflaske
Materiale Rustfritt stål av høy kvalitet (SS 304). Matgradert.

Flere aktuelle produkter:

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.