home Meny close
Meny
-50%

Duftlys | Chesil Beach 150g

True Grace

Varekode: 026567420100
Liten versjon av Chesil Beach duftlyset fra True Grace. Velduftende lys med noter av tre og amber, frisk peppermynte og et hint av sitrus frukter som sitron og lime. Inspirert av de vakre strendene i Dorset, dette lyset passer perfekt på hytta eller hvor som helst du vil ha en frisk og behagelig duft. Laget fra vegetabilsk voks og håndlåget i Wilshire, England. Kommer i en flott glassbeholder.
kr

Vanlig pris 349,-

Nå kun 174,50

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 1-2 virkedager. Hvis du handler før kl.12.00 mandag - fredag vil pakken din bli behandlet samme dag.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke True Grace
Produkt Duftlys
Leverandørnavn True Grace
Materiale Vegetabilsk voks, glass
Mål 150g

Flere aktuelle produkter:

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.