home Meny close
menu Meny

Duftlys | Sandalwood & Jasmine dia5,5cm

Meraki

Varekode: 018553700100
Duftlys fra Meraki-serien for House Doctor som fyller rommet med forførende duft av sandeltre og jasmin. Brennetid på cirka 35 timer.

Duftlysene fra Meraki er laget av olje fra sojabønnen og gir en deilig forfriskende aroma til rommet. Lyset inneholder 96% soja og 4% aroma og er 100% naturlig. Duftlyset kommer i en meget pen glasskrukke som vil pynte opp ethvert rom i hjemmet.
kr 89,-

Tilgjengelighet: På lager

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr fra 99-999 kr per kolli.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 1-3 virkedager. Hvis du handler før kl.12.00 mandag - fredag vil pakken din bli sendt ut samme dag.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Si ifra på mail til kundeservice@bolina.no eller fyll ut angrerettskjemaet som vi sender deg på mail. Returporto betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 0369 Stabekk.
Beskrivelse

Detaljer

Meraki er et unikt univers av velvære- og livsstilsprodukter, designet og utviklet i Danmark. Serien er skapt i et kreativt univers, inspirert av skandinavisk estetikk og skapt med kjærlighet til naturens skattekammer. Duftlysene fra Meraki er laget av olje fra soyabønnen og gir en deilig forfriskende aroma til rommet. Lyset inneholder 96% soya og 4% aroma og er 100% naturlig. Duftlyset kommer i en meget pen glasskrukke som vil pynte opp ethvert rom i hjemmet.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Meraki
Produkt Duftlys
Leverandørnavn Meraki
Varenummer Mkap021
Mål Dia: 5,5 cm
Frakt og levering Gratis frakt over 1000,- *Gjelder ikke møbler

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.