home Meny close
Meny

Espressomaskin | for kapsler

Sjöstrand Coffee Concept

Varekode: 030958810100
Sjöstrand Coffee Concept sin grunnidé er å lage kaffemaskiner med tidløs design, som du vil elske, år etter år. Sjöstrands kaffekapsler inneholder 100% økologisk kaffe, er biologisk nedbrytbare og snille mot miljøet.

Sjöstrand ble grunnlagt på Ingarö i Stockholms skjærgård. Selv om deres produkter selges verden over, finnes hjertet og inspirasjonen i det svenske landskapet, i det urbane storbylivet og i deres kunnskap og entusiasme for god kaffe.

Espressomaskinen fra Sjöstrand er svært enkel i bruk med innstillinger som gjør at du kan brygge kaffen din akkurat slik du vil ha den. Du kan bruke vanlige kaffekapsler som du får kjøpt i dagligvaren (også Nespresso). Allikevel vil vi varmt anbefale Sjöstrands egne miljøvennlige kapsler som er fylt med økologisk og smaksrik kaffe. Kaffekapslene fra Sjöstrand er resirkulerbare og kan kastes i matavfallet.

Tekniske data
2 års garanti.
19 bar høytrykkspumpe. Ideelt for en perfekt "crema".
Kapsellbeholder for 15 kapsler.
Avtagbar vannbeholder som tar 1,2 liter.
Automatisk og programmerbar kaffemengde. Justerbart nivå for stor og liten kopp.
Energi: 220V–240V, 50-60Hz, 1250-1450W
Mål: 33,6x18,6x25,9 cm
Sertifisering: CE/EMC/CB/ETL/CCC
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 1-2 virkedager. Hvis du handler før kl.12.00 mandag - fredag vil pakken din bli behandlet samme dag.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Sjöstrand Coffee Concept
Produkt Espressomaskin
Leverandørnavn Sjöstrand Coffee Concept
Produkt-serie Espresso Identity
Varenummer SCC01
Fargebeskrivelse Blankt Stål
Materiale Rustfritt stål
Mål Maskin: D: 33,6 cm | B: 18,6 cm | H: 25,9 cm Nettovekt: 4,15 kg
Vaskeanvisninger Tørkes av med en fuktig klut
Frakt og levering Gratis frakt

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.