home Meny close
menu Meny

Olje | Essential 15ml Upper

Addition Studio

Varekode: 022154840100
Upper er en oljeblanding som skal hjelpe deg å få ekstra energi og bli mer oppkvikket. Oljen inneholder sedertre-, eukalyptus-, peppermynte- og sitronolje, og skaper sammen med oljebrenneren er unik duft i rommet. Alle ingrediensene er organiske. Duftoljen er også flott å bruke som hodestamp når du har influensa.
kr 249,-

Tilgjengelighet: På lager

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr fra 99-999 kr per kolli.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 1-3 virkedager. Hvis du handler før kl.12.00 mandag - fredag vil pakken din bli sendt ut samme dag.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Si ifra på mail til kundeservice@bolina.no eller fyll ut angrerettskjemaet som vi sender deg på mail. Returporto betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 0369 Stabekk.
Beskrivelse

Detaljer

Duftoljen er produsert og blandet av Addition Studio i Australia. Oljene er en del av deres Rituals collection som finnes for at du kan skape en rolig eksistens som gir næring til sinn og kropp. Bolina exclusive i Norge.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Addition Studio
Produkt Duftolje
Leverandørnavn Addition Studio
Produkt-serie Essential Oil
Mål 15 ml
Detaljer Designet og produsert i Australia

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.