home Meny close
Meny

Fat | Ildfast Rektangulær Sprinkle Mustard

Hay

Varekode: 046119710100
Dette ildafste fatet er en del av Hay´s Speckle-kolleksjon. Laget i et lett og slitesterkt materiale av emaljert stål. Fatet har et særegent flekkete design på en kontrasterende sennepsgul bunnfarge. Vær oppmerksom på at fargene kan variere litt fra vare til vare på grunn av måten de er glasert i produksjonen på. Dette tilfører en individuell, håndlaget følelse til hvert element og skaper større fargedybde når du blander med annet servise og produkter fra Speckle-kolleksjonen.
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Hay
Produkt Fat
Leverandørnavn Hay
Materiale Emaljert Stål
Mål L: 28 | B: 19.5 | H: 4 cm

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.