home Meny close
Meny

Stol | Fiesta Soft m/Pute Lys Grå

Fiam

Varekode: 009858420100
Fiesta-solstol i lys grå fra Fiam, designet av Francesco Favagrossa. Minimalistisk design med behagelig pute som gir deg ultimat sittekomfort. Du kan justere stolen i fire ulike posisjoner, og den kan enkelt foldes sammen og er svært lett. Den avtagbare puten gjør stolen praktisk og lett å vedlikeholde. Dette er den optimale stolen stolen for avslappning ute i finværet.

Materiale
Stolen er laget av vedlikeholdsfri aluminium og olefine dralon. Puten er enkel å ta av og kan vaskes i maskin på 40 grader. Etterhvert som puten har tatt noen turer i vaskemaskinen kan du impregnere med spray.

Stolen er 61 cm bred, 97 cm dyp og 94 cm høy. Sittehøyden er 38 cm. Maksimal belastning på setet: 120 kg. Stolen står utstilt utenfor Bolina på Stabekk.
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Fiam
Produkt Solstol
Leverandørnavn Fiam
Varenummer 985842
Materiale Vedlikeholdsfri aluminium og olefine dralon
Mål H: 94 cm | B: 61 cm | D: 97 cm
Frakt og levering Frakt (+199 kr)

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.