home Meny close
Meny

Fløtemugge | Lunde Sand

Studio Føy

Varekode: 045529680100
Sausenebb i gjennomfarget steingods fra norske Studio Føy. Sausenebbet er inspirert av lundefuglen som holder til langs norskekysten. Lundefugler trives best med selskap, så kombiner den gjerne med sausenebbet fra samme merke. Denne vil definitivt bli favoritten til selskap eller en kaffepause, fyll den opp med fløte og gi bordet ditt et personlig uttrykk.
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Studio Føy
Produkt Fløtemugge
Leverandørnavn Studio Føy
Materiale Steingods
Mål 9cm x 5,5 cm x 9 cm (1dl)
Vaskeanvisninger Oppvaskmaskin
Frakt og levering Gratis frakt over 1000,- *Gjelder ikke møbler

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.