home Meny close
Meny

Fossil | 18x19xh15 Natur

Atmosphere

Varekode: 045373600100
Noe av det fineste vi vet om er dekorasjon med helt spesielle historier. Denne fossilen er av et skjell fra fjern fortid funnet i Indonesia. Fossilen er importert av franske Atmosphere, som har hovedfokus på autentiske, asiatiske vintage- og antikvitetsobjekter. Sjeldne gjenstander som dette kan gi nytt liv og personlighet til hjemmet ditt, pluss et spennende samtaleemne. Plasser den i bokhyllen, på en kommode eller et bord. Denne er et statement i seg selv, men også perfekt til å blande med andre pyntegjenstander.

Hvis du vil komme å ta en titt på fossilen står den utstilt i butikk.
På grunn av verdien og skjørheten til slike gjenstander må den også hentes hos oss og kan ikke sendes med posten.
kr 2 995,-

Tilgjengelighet: Kan kun hentes i butikk

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Atmosphere
Leverandørnavn Atmosphere

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.