home Meny close
Meny

Fotskammel | Monet Antik

Sika Design

Varekode: 046983640100
Hvil bena med fotskammel i bærekraftig indonesisk rotting fra Sika Design. Monet er utført i fargen antik, en allsidig og naturlig bruntone. Laget av dyktige håndverkere i Indonesia med nøysomme detaljer. Passer perfekt til Monet Antik lenestol fra samme serie.

Skal du bruke fotskammelen ute bør den stå under tak. Tåler ikke vann og hardt vær.
NB: Pga. vekt må fotskammelen sendes med budbil. For fraktpris ring kundeservice på +47 67 53 61 45 eller kontakt oss på kundeservice@bolina.no.
kr 1 675,-

Tilgjengelighet: Bestillingsvare: estimert levering uke 35

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Beskrivelse

Detaljer

Sika Design ble startet av danske Ankjær Andreasen helt tilbake i 1942, og selskapet har siden den gang produsert tidløse og uhøytidelige møbler med fokus på komfort, de beste materialene og håndverk av ypperste kvalitet. Sika er Skandinavia's eldste produsent av rattan og flettverk, som viser seg i de velgjorte detaljene og den herlige vintage følelsen.

Alle rattan møblene fra Sika blir produsert i deres fabrikk i Indonesia. Her ansetter selskapet dyktige håndverkere og gir de en rettferdig lønn. We like!
Rattan er i vinden om dagen men de fleste vet lite om materialet. Visste du at rattan er en av de raskest voksende plantene, og at den forvandler CO2 til ren luft? Rattan er i tillegg et svært robust og slitesterkt materiale, og krever ingen giftige stoffer eller lim under produksjonsfasen.

I motsetning til bambus som er hult, er rattan en solid type tre og tåler derfor mer. Vil du lese mer om materialet anbefaler vi å ta en titt på Sika sin side her.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Sika Design
Produkt Fotskammel
Leverandørnavn Sika Design
Varenummer 1084A
Materiale Indonesisk rattan
Mål B: 53 cm | D: 42 cm | H: 40 cm
Frakt og levering Frakt med budbil - Fraktkostnad avtales i etterkant

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.