home Meny close
Meny

Frakt og Levering

Frakt/levering
Ekspedering av ordre: Når du legger inn en bestilling på bolina.no vil du motta en ordrebekreftelse på mail fra oss. Vi vil behandle din ordre normalt samme dag / dagen etter avhengig av tidspunkt for bestillingen. Vi pakker og sender ut varer hver dag fra mandag til fredag. Bestiller du i løpet av helgen vil vi behandle din ordre førstkommende mandag. Hvis du ikke har mottatt ordrebekreftelse fra oss har ikke bestillingen gått igjennom.

Opplysninger gitt i nettbutikken
Vi tilstreber å gi våre kunder så korrekt informasjon om våre produkter som mulig. Vi tar imidlertid forbehold om at skrive-/ trykkfeil kan forekomme, noe som kan innebære at vi ikke kan levere i henhold til informasjon gitt i vår nettbutikk, vår markedsføring eller på annen måte. Vi gjør det vi kan for at varene som ligger i nettbutikken er tilgjengelige for salg til alle tider. Videre forbeholder vi oss retten til å kansellere din bestilling eller del av denne, dersom produktet er utsolgt. Ved utsolgtsituasjoner vil du få melding om dette, eventuelt sammen med informasjon om hva vi kan tilby i stedet. Du vil få muligheten til å akseptere vårt nye tilbud med de endringer vi angir i forhold til din bestilling, eller kansellere bestillingen. Vi trekker ikke pengene fra konto før ordren er klar til å sendes ut.

Hente selv på posten
Hent på postkontoret eller Post i Butikk, enkelt og fleksibelt. Normal leveringstid vil være mellom 1 og 4 virkedager, avhengig av hvor i landet du bor. Vi tar forbehold om noe lengre leveringstid i perioder der Bolina eller Posten har mye trafikk. Du vil bli varslet på sms når pakken kan hentes. Pakkene kan spores og de sendes klimanøytralt. Du kan også velge å få pakken sendt til et annet utleveringssted enn ditt ”eget” – for eksempel i nærheten av jobben. Små og lette pakker vil bli sendt direkte til din postkasse. Du vil motta en SMS samme dag som pakken blir levert i din postkasse. Ordre over kr 1000,- sendes fraktfritt med Postens Klimanøytrale servicepakke. For ordre under kr 1000,- vil det tilkomme et frakttillegg på kr 99,- På noen ordre vil det forekomme spesialfrakt, avhengig av vekt og størrelse på pakken. Da gjelder ikke samme bestemmelser på fri frakt / fast frakt. Varene du har bestilt blir plukket man-fre i løpet av 24 timer, og det vil kun ta noen få dager før du har varene. I spesielt travle perioder kan det ta noen lengre tid før varene blir plukket. Har du bestilt varer for over kr 1000,-, og det i mellomtiden har blitt utsolgt for en eller flere varer, vil du likevel få fraktfri levering.

Hjemlevering på kvelden
Å få pakken levert hjem på kvelden er både enkelt og bekvemt. Leveringen skjer mellom klokken 17 og 21 og tilbudet gjelder i de fleste byer og større tettsteder. Du vil bli varslet om forventet leveringsdag på SMS. For at du skal slippe å vente hjemme, sendes det også en SMS når pakken er klar for utkjøring, og ringer 30-60 minutter før de kommer. Alle pakker leveres innen 1-4 dager og kan spores underveis. Ved angring av kjøp vil ikke det ekstra gebyret til Hjem på dør bli kreditert, men du får kreditert kr. 99,- som er vår standardfrakt hvis kjøpet er under 1000,-.

Bedriftspakke Dør-Dør
Å få pakken levert hjem på dagtid til ditt arbeidssted er både enkelt og bekvemt. Leveringen skjer mellom klokken 08 og 16 og tilbudet gjelder i de fleste byer og større tettsteder. Du vil bli varslet om forventet leveringsdag på SMS. Det sendes også ut en SMS når pakken er klar for utkjøring, og ringer 30-60 minutter før de kommer. Alle pakker leveres innen 1-4 dager og kan spores underveis.

Levering til Sverige / Danmark
Dessverre sender vi kun innenfor Norske grenser. Unfortunately we don´t ship international.

Hente selv i butikk
Å hente pakken selv i butikk er både fleksibelt og gratis. Så snart din bestilling er plukket og pakket vil du motta en epost fra oss om at pakken er klar for å hentes i butikk. Pakken henter du i den ”gamle” butikken på Stabekk. Ta med deg pakkseddel eller ordrebekreftelsen og vis den i kassen (fysisk eller elektronisk).

Leveransevilkår
Det er ditt lokale postkontor som er ansvarlig for å sende ut hentemelding. Posten sender ut en påminnelse dersom du glemmer å hente en bestilt pakke. Dersom du fortsatt ikke henter ut pakken innen oppgitt dato, vil den bli sendt tilbake til oss. For uavhentede og ikke-betalte pakker vil du blir belastet et gebyr på kr 249,- for å dekke kostnadene vi har hatt i forbindelse med den uavhentede pakken. Uavhentede varer omfattes normalt ikke av angreretten. Vi leverer til hele Norge med unntak av Svalbard og Jan Mayen. Ved kort- og kredittkjøp må vedkommende i følge loven være 18 år.

1

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.