home Meny close
Meny

Frakt og levering hos bolina.no

  • Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Handler du for et mindre beløp enn det kommer frakten på 99 kr.
  • Kjøp av større varer, møbler eller tepper tilkommer ekstra frakt som vil variere på leveringsadresse og størrelsen/vekten på varen.
  • Hvis du ønsker å få tilsendt større møbler, speil, tepper eller lignende, bestiller vi gjerne budbil for deg, men du som kunde må dekke fraktkostnadene. Ta kontakt med oss for spørsmål om frakt eller levering på kundeservice@bolina.no eller ring oss på 67 53 61 45 – tast 1 for nettbutikken.
  • Det kan være forsinkelser i travle tider så da vil du oppleve at leveringstiden kan være litt lengre enn normalt.

Ekspedering av ordre

  • Når du legger inn en bestilling på bolina.no vil du motta en ordrebekreftelse på mail fra oss. Vi vil behandle din ordre normalt samme dag / dagen etter avhengig av tidspunkt for bestillingen.
  • Vi pakker og sender ut varer hver dag fra mandag til fredag. Bestiller du i løpet av helgen vil vi behandle din ordre førstkommende mandag.
  • Hvis du ikke har mottatt ordrebekreftelse fra oss har ikke bestillingen gått igjennom.

Opplysninger gitt i nettbutikken

Vi tilstreber å gi våre kunder så korrekt informasjon om våre produkter som mulig. Vi tar imidlertid forbehold om at skrive-/ trykkfeil kan forekomme, noe som kan innebære at vi ikke kan levere i henhold til informasjon gitt i vår nettbutikk, vår markedsføring eller på annen måte.

Vi gjør det vi kan for at varene som ligger i nettbutikken er tilgjengelige for salg til alle tider. Videre forbeholder vi oss retten til å kansellere din bestilling eller del av denne, dersom produktet er utsolgt. Ved utsolgtsituasjoner vil du få melding om dette, eventuelt sammen med informasjon om hva vi kan tilby i stedet. Du vil få muligheten til å akseptere vårt nye tilbud med de endringer vi angir i forhold til din bestilling, eller kansellere bestillingen.

Vi trekker ikke pengene fra konto før ordren er klar til å sendes ut.

Hente selv på posten

Hent på postkontoret eller Post i Butikk, enkelt og fleksibelt. Normal leveringstid vil være mellom 1 og 4 virkedager, avhengig av hvor i landet du bor. Vi tar forbehold om noe lengre leveringstid i perioder der Bolina eller Posten har mye trafikk. Du vil bli varslet på sms når pakken kan hentes. Pakkene kan spores og de sendes klimanøytralt.

Du kan også velge å få pakken sendt til et annet utleveringssted enn ditt ”eget” – for eksempel i nærheten av jobben.

Små og lette pakker vil bli sendt direkte til din postkasse. Du vil motta en SMS samme dag som pakken blir levert i din postkasse. Ordre over kr 1000,- sendes fraktfritt med Postens Klimanøytrale servicepakke. For ordre under kr 1000,- vil det tilkomme et frakttillegg på kr 99,- På noen ordre vil det forekomme spesialfrakt, avhengig av vekt og størrelse på pakken. Da gjelder ikke samme bestemmelser på fri frakt / fast frakt.

Varene du har bestilt blir plukket mandag – fredag i løpet av 24 timer, og det vil kun ta noen få dager før du har varene. I spesielt travle perioder kan det ta noen lengre tid før varene blir plukket. Har du bestilt varer for over kr 1000,-, og det i mellomtiden har blitt utsolgt for en eller flere varer, vil du likevel få fraktfri levering.

Hjemlevering på kvelden

Posten kommer å henter pakkene våre rundt 14:00 hver mandag til fredag. Å få pakken levert hjem på kvelden er både enkelt og bekvemt. Men du må avtale med oss først – fordi Posten kan ha kommet allerede å plukket opp pakkene for dagen. Du vil bli varslet om forventet leveringsdag og tid på SMS. For at du skal slippe å vente hjemme, sendes det også en SMS når pakken er klar for utkjøring, og ringer 30-60 minutter før de kommer.

Alle pakker leveres innen 1-4 dager og kan spores underveis. Ved angring av kjøp vil ikke det ekstra gebyret til Hjem på dør bli kreditert, men du får kreditert kr. 99,- som er vår standardfrakt hvis kjøpet er under 1000,-.

Bedriftspakke Dør-Dør

Å få pakken levert hjem på dagtid til ditt arbeidssted er både enkelt og bekvemt. Leveringen skjer mellom klokken 08 og 16 og tilbudet gjelder i de fleste byer og større tettsteder. Du vil bli varslet om forventet leveringsdag på SMS. Det sendes også ut en SMS når pakken er klar for utkjøring, og ringer 30-60 minutter før de kommer. Alle pakker leveres innen 1-4 dager og kan spores underveis.

Levering til Sverige / Danmark / Internasjonalt

Dessverre sender vi kun innenfor Norske grenser / Unfortunately we don´t ship international.

Hente selv i butikk

Å hente pakken selv i butikk er både fleksibelt og gratis. Så snart din bestilling er plukket og pakket vil du motta en epost fra oss om at pakken er klar for å hentes i butikk. Pakken henter du i den ”gamle” butikken på Stabekk. Ta med deg pakkseddel eller ordrebekreftelsen og vis den i kassen (fysisk eller elektronisk).

Leveransevilkår

Det er ditt lokale postkontor som er ansvarlig for å sende ut hentemelding. Posten sender ut en påminnelse dersom du glemmer å hente en bestilt pakke. Dersom du fortsatt ikke henter ut pakken innen oppgitt dato, vil den bli sendt tilbake til oss.

For uavhentede og ikke-betalte pakker vil du blir belastet et gebyr på kr 249,- for å dekke kostnadene vi har hatt i forbindelse med den uavhentede pakken. Uavhentede varer omfattes normalt ikke av angreretten.

Vi leverer til hele Norge med unntak av Svalbard og Jan Mayen.

Ved kort- og kredittkjøp må vedkommende i følge loven være 18 år.

1

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.