home Meny close
menu Meny

FREDERICIA

Gjeldende designkampanjer hos Bolina 2019


I år har vi flere fantastiske designkampanjer fra den anerkjente, danske møbelfabrikken Fredericia Furniture. Møblene er både av en unik kultur, og Fredericia tar godt vare på gamle designklassikere som Søborg-stolen, C18 og Tremmesofaen – alle designet av Børge Mogensen.

Kampanjene har begrenset varighet – men jo tidligere du bestiller, jo tidligere vil du motta varene.

Se møblene utstilt i butikken på Stabekk. Her kan du også se skinn- og stoffbøker, og få hjelp vedrørende bestilling. Send oss gjerne en mail på kundeservice@bolina.no om det er noe du lurer på, og se oversikt over alle kampanjene under.

Du kan se produktene i kampanjen her eller du kan lese mer om produktene og Fredericia under.

TREMMESOFAEN

Tremmesofaen, også kjent som the Spoke-Back sofa ble designet i 1945 av Børge Mogensen, er en virkelig godt kjent, dansk klassiker. Med sofaen kombineres Mogensen en engelsk daybed og en fransk sjeselong, hvor høyre gavel kan justeres opp og ned med de karakteristiske skinnreimer.

På spesialpris fra 1. april til og med 30. juni 2019 kan du spare 33 044 kr på Tremmesofaen, du kan velge mellom 4 forskjellige polstringer og enten oljet eller såpebehandlet eik.


SØBORG

Søborgstolen, designet i 1952 av Børge Mogensen, er et ekte ikon innenfor Danish modern. Fås i forskjellige varianter med eller uten setepolstring til spesialpris frem til 31. mai. C18 BORD

Inspirert av amerikanske shakerbord er C18 med sin rene design og sitt ypperlige håndverk garantert å vare i generasjoner. Fås i oljet eller såpebehandlet eik til spesialpris fra 1. februar til 31. desember 2019.OM FREDERICIA

Det er ikke foruten grunn at Bolina har valgt å formidle møblene fra danske Fredericia. Med deres utsøkte kvalitet og håndverk, i tillegg til at de samarbeider med en utvalgt krets designere skaper de møbler vi er stolte av å kunne tilby dere.

Fredericia har ambisjon om å levere design for tiden, og er ikke redde for å satse på unge designere for å utvikle fremtidens talent. De ønsker at møblene skal berike atmosfæren og livet i de rommene de brukes i. De skal ha en estetisk karakter og fortjene betegnelsen ‘modern originals’.

Møblene kan velges i flere varianter og utførelser, og blir laget på bestilling slik at noe bestillingstid må påberegnes. Kjøper du et møbel fra Fredericia, kan vi garantere at du vil ha det resten av livet.

Er det noe du lurer på angående Fredericia? Send oss gjerne en mail til kundeservice@bolina.no eller ring oss på 67 53 61 45 – Bolina (tast 3)

Se flere møbler fra Fredericia her
1

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.