home Meny close
Meny

FREDERICIA

Aktuelle møbelkampanjer 2020


FREDERICIA

Aktuelle møbelkampanjer 2020


I år har vi flere møbelkampanjer på designklassikere fra Fredericia. Møblene vil være mulig å prøvesitte og se på Bolina på Stabekk.

Kontakt oss gjerne på kundeservice@bolina.no hvis du ønsker mer informasjon om et produkt eller en serie, om bestilling, leveringstid eller frakt. Jo tidligere du bestiller, jo kortere vil leveringstiden være.

TRINIDAD MODELL 3398
1. april – 30. september

Fra 1. april og frem til 30. september har vi kampanje på den dekorative spisestolen Trinidad 3398. Stolen er designet av den danske designeren Nanna Ditzel til Fredericia sitt 25 års jubileum. Stolen har et moderne uttrykk og tidløst uttrykk. Trinidad er designet med avlange hull i ryggen, noe som gjør stolen utrolig lett. Den tar lite plass og kan stables sammen.

Stolen er tilgjengelig i flere ulike varianter.


OM FREDERICIA

Det er ikke foruten grunn at Bolina har valgt å formidle møblene fra danske Fredericia. Med deres utsøkte kvalitet og håndverk, i tillegg til at de samarbeider med en utvalgt krets designere, skaper de møbler vi er stolte av å kunne tilby dere.

Fredericia har ambisjon om å levere design for tiden, og er ikke redde for å satse på unge designere for å utvikle fremtidens talent. De ønsker at møblene skal berike atmosfæren og livet i de rommene de brukes i. De skal ha en estetisk karakter og fortjene betegnelsen ‘modern originals’.

Møblene kan velges i flere varianter og utførelser, og blir laget på bestilling slik at noe bestillingstid må påberegnes. Kjøper du et møbel fra Fredericia, kan vi garantere at du vil ha det resten av livet.

Er det noe du lurer på angående Fredericia?
Send oss gjerne en mail til kundeservice@bolina.no eller ring oss på 67 53 61 45 – Bolina (tast 3)

1

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.