home Meny close
Meny

FREDERICIA

Gjeldende designkampanjer hos Bolina 2020


I år har vi flere fantastiske designkampanjer fra den anerkjente, danske møbelfabrikken Fredericia Furniture. Møblene er både av en unik kultur, og Fredericia tar godt vare på gamle møbelklassikere designet blant av Børge Mogensen.

Kampanjene har begrenset varighet – men jo tidligere du bestiller, jo tidligere vil du motta varene.

Se møblene utstilt i butikken på Stabekk. Her kan du også se skinn- og stoffbøker, og få hjelp vedrørende bestilling. Send oss gjerne en mail på kundeservice@bolina.no om det er noe du lurer på, og se oversikt over alle kampanjene under.

SWOON LOUNGE PETIT
– EN DESIGNKLASSIKER

Fra 1. februar starter designkampanjen på Swoon Lounge Petit.

 

Kampanjen varer til 30. april 2020.OM FREDERICIA

Det er ikke foruten grunn at Bolina har valgt å formidle møblene fra danske Fredericia. Med deres utsøkte kvalitet og håndverk, i tillegg til at de samarbeider med en utvalgt krets designere, skaper de møbler vi er stolte av å kunne tilby dere.

Fredericia har ambisjon om å levere design for tiden, og er ikke redde for å satse på unge designere for å utvikle fremtidens talent. De ønsker at møblene skal berike atmosfæren og livet i de rommene de brukes i. De skal ha en estetisk karakter og fortjene betegnelsen ‘modern originals’.

Møblene kan velges i flere varianter og utførelser, og blir laget på bestilling slik at noe bestillingstid må påberegnes. Kjøper du et møbel fra Fredericia, kan vi garantere at du vil ha det resten av livet.

Er det noe du lurer på angående Fredericia? Send oss gjerne en mail til kundeservice@bolina.no eller ring oss på 67 53 61 45 – Bolina (tast 3)

Se flere møbler fra Fredericia her
1

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.