home Meny close
menu Meny

FREDERICIA

KAMPANJESTART 1. FEBRUAR 2019

1. februar begynner to fantastiske kampanjer hos Bolina og bolina.no. Fra den anerkjente, danske møbelfabrikken Fredericia Furniture får du nå både Søborg stolene og C18 bordet til spesialpris.

 

Se begge møblene utstilt i butikken på Stabekk. Her kan du også se skinnprøver og få hjelp vedrørende bestilling. 

Du kan se produktene i kampanjen her eller du kan lese mer om produktene og Fredericia under.

C18 BORD

Inspirert av amerikanske shakerbord er C18 med sin rene design og sitt ypperlige håndverk garantert å vare i generasjoner. Fås i oljet eller såpebehandlet eik til spesialpris fra 1. februar til 31. desember 2019.

SØBORG

Søborgstolen, designet i 1952 av Børge Mogensen, er et ekte ikon innenfor Danish modern. Fås i forskjellige varianter med eller uten setepolstring til spesialpris frem til 31. mai. 


OM FREDERICIA

Det er ikke foruten grunn at Bolina har valgt å formidle møblene fra danske Fredericia. Med deres utsøkte kvalitet og håndverk, i tillegg til at de samarbeider med en utvalgt krets designere skaper de møbler vi er stolte av å kunne tilby dere.

Fredericia har ambisjon om å levere design for tiden, og er ikke redde for å satse på unge designere for å utvikle fremtidens talent. De ønsker at møblene skal berike atmosfæren og livet i de rommene de brukes i. De skal ha en estetisk karakter og fortjene betegnelsen ‘modern originals’.

Møblene kan velges i flere varianter og utførelser, og blir laget på bestilling slik at noe bestillingstid må påberegnes. Kjøper du et møbel fra Fredericia, kan vi garantere at du vil ha det resten av livet.

Er det noe du lurer på angående Fredericia? Send oss gjerne en mail til kundeservice@bolina.no eller ring oss på 67 53 61 45 – Bolina (tast 3)

Se flere møbler fra Fredericia her
1

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.