home Meny close
Meny
Nyhet!

Frø | 1pk Scabiosa Stellata

Grace Alexander

Varekode: 047979280100
Frøpose fra Grace Alexander. Det å så egne frø er en glede, spesielt når planten vokser og de fineste blomstene dukker opp.

Scabiosa Stellata er en svært dekorativ plante. Disse blomstrer, men det er ikke blomsten du burde plukke med en gang. Vent til de setter frø, og du vil få de mest perfekte papirlignende former som vil tørke og vare resten av året. Når tiden kommer kan du sette de tørkede blomstene i en vase.

Så: mars-mai eller august-september
Plukk: juni-september

Frøene kommer i en håndtrykket, resirkulert konvolutt. Dette er ikke bare de fineste konvoluttene vi har sett, men de støtter også ansvarlig landbruk og næringsliv i India. Materialet kommer fra T-skjorter og bomullsjakker, en bærekraftig kilde til ren bomull.
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Grace Alexander
Produkt Frø
Leverandørnavn Grace Alexander
Materiale frø, resirkulert bomull
Frakt og levering Gratis frakt over 1000,- *Gjelder ikke møbler

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.