home Meny close
Meny

Genser | Ava Onyx

Ulla Johnson

Varekode: 05349017
Ava Pullover fra Ulla Johnson er en klassisk college-genser med moderne detaljer. Genseren er laget av sort, vasket bomull som gir den et kult vintage-preg. Fullført med lave skuldre og sømdetaljer på ermene. Avslappet passform med et feminint snitt. Perfekt til alle hverdagsantrekk med jeans eller skjørt.

Størrelse og passform: Ingvild på bildet er 172 cm høy og har på seg str. S, til vanlig er hun en størrelse S/36. Se størrelsesguide under bilder.

Materiale: 100% bomull.
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Ulla Johnson
Frakt og levering Gratis frakt

Flere aktuelle produkter:

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.