home Meny close
Meny

Genser | Bez Ivory

Kokoon

Varekode: 04520872
Hvis du ønsker deg den letteste, mykeste og fineste genser vil du elske Bez Knit fra Kokoon. Bez er en løstsittende genser i nydelig kashmir- og silkeblanding med høy hals, lav skuldersøm og splitt i sidene. Genseren er kremhvit med ribbestrikk på mansjettene, halsen og nedre kant. Den avslappede formen og det behagelige materialet vil gjøre denne genseren til en ny vinterfavoritt i skapet ditt.

Ingvild på bildet er 172 cm høy og har på seg str. M. Til vanlig er hun en 36/S.
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Kokoon
Produkt Genser
Leverandørnavn Kokoon
Materiale 75% cashmere | 25% silketråd
Passform Avslappet
Frakt og levering Gratis frakt

Flere aktuelle produkter:

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.