home Meny close
Meny

Genser | Dean Knit Black

Kokoon

Varekode: 04289971
Sort oversized genser i varm, lett og myk kashmir- og silkeblanding. Dette er genseren du ikke vil flytte ut av før sommeren er tilbake. Vi på Bolina er allerede fortapt. Genserens har avslappet snitt med lav skuldersøm, rund ribbestrikket hals og splitt i siden.

Kokoon er et dansk merke som startet med en visjon om å lage tidløse og behagelige plagg av god kvalitet, som overlever stadig skiftende trender. Alle plaggene er laget av silke eller i silkemiks med fantastiske detaljer og snitt.
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Kokoon
Produkt Genser
Leverandørnavn Kokoon
Materiale 75% kashmir | 25% silke
Passform Avslappet
Frakt og levering Gratis frakt

Flere aktuelle produkter:

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.