home Meny close
Meny

Genser | Dean Knit Mao Blue

Kokoon

Varekode: 05168981
Oversized genser i helt magisk blåfarge av kashmir og silkemiks fra Kokoon. Denne genseren vil bli din favoritt i høst og vinter. Genseren har en utrolig lett kvalitet samtidig som den er svært myk og varm. Vi på Bolina har allerede falt pladask. Genseren har et avslappet snitt med lav skuldersøm, ribbestrikket rund hals og splitt i siden. Bruk den med sorte strømpebukser og kule boots.

Størrelse og passform:
Ingvild på bildet har på seg str. XS/S. Til vanlig er hun en 36/S. Genseren har en oversized passform.

Materiale og vedlikehold:
75% kashmir og 25% silke. Håndvask kald
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Kokoon

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.