home Meny close
Meny

Genser | Five Frost Grey

Aiayu

Varekode: 04647997
Aiayu har basisplaggene man drømmer om, og denne ribbestrikkede genseren i lysegrå er intet unntak! Genseren har en slim-fit, men fleksibel passform og er laget av 100% myk llamaull. Vi elsker den brede v-halsen med knappedetaljer som gir denne genseren det lille ekstra. Plagg som dette er et must-have i skapet og passer perfekt til favorittbuksene dine!

Størrelse og passform
• Ingvild på de første bildene er 172 cm høy og har på seg str. S, til vanlig er hun str. 36/S.

Materiale: 100% llamaull, Håndvask
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Aiayu
Leverandørnavn Aiayu
Frakt og levering Gratis frakt

Flere aktuelle produkter:

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.